Vi seglar igen mot Gaza – För Gazas Barn!

Gaza behöver oss mer än någonsin. Israels blockad av Gaza måste upphävas, Vi kräver ett permanent eldupphör. Folkmordet i Gaza måste stoppas och Israel ställas inför rätta. Barnen i Gaza lever under fruktansvärda omständigheter och ständigt trauma. Barnen i Gaza har rätt till sin framtid!
Vi seglar med vår båt Handala så snart det är möjligt, men vi behöver ditt stöd!
Donera en valfri summa till SWISH 123 658 1680 alternativ till vårt PlusGiro: 46359-6 – Märk i meddelandefältet #Handala2024

Och det finns flera sätt att stödja vårt arbete,
välj ett sätt som passar dig bäst!

 • Donera pengar
  Donera pengar som går direkt till vårt arbete för att häva blockaden av Gaza,  som minnesgåva, gratulationsgåva eller testamentera till Ship to Gazas arbete.
 • Morsdag! Ge din mor ett digitalt Gåvobevis, se nedan hur du gör, eller ge en Kufiya i present, kika här
 • Skänk en gåva!
  Få ett fint gåvobevis (digitalt) att ge till dina släktingar, vänner och bekanta. Mejla oss till info@shiptogaza.se och ange gåvan, namn, e-postadress till den som ska få gåvobeviset, minnesgåva eller gratulationsgåvan. Skriv en mening som du vill ska stå med.
 • Bli medlem
  Engagera dig i vårt arbete och bli medlem i vår organisation.
  Vi har tyvärr haft problem med funktionen betala medlemsavgiften via vår hemsida. Du får gärna SWISHA 123 658 1680 och i meddelandefältet skriva ”Medlem”. Samt mejla oss på stgkassan@outlook.com med dina kontaktuppgifter. Har du betalat medlemsavgiften och vi inte hört av oss, mejla oss gärna på info@shiptogaza.se
  Tack och välkommen!

Donera via Swish

Skicka en valfri summa till

123 658 1680

Donera via PlusGirot

Givetvis kan du skicka pengar till Ship to Gaza via PlusGirot: 46359-6