Studiecirkel om Gaza/Palestina/Israel

Nyhet Gotland Skapad 25/2 2015 kl 23:21
 

Ship to Gaza Gotland inbjuder till en studiecirkel om Gaza/Palestina/Israel. Introduktionsmötet lovade spännande och givande diskussioner! Vårt nästa möte på Almedalsbiblioteket rum E20 måndagen den 2 mars kommer att avhandla historien, sionismen och det palestinska motståndet

Vi formar cirkeln tillsammans med deltagarna men planerar c:a ett möte i månaden. På första mötet bestämde vi vilka böcker vi skall titta på och hur vi skall lägga upp cirkeln Varje deltagare får boken om Estelle-kampanjen, som också innehåller ett digert förslag på upplägg av cirkeln, utarbetat av Ship to Gaza och ABF, Arbetarnas Bildningsförbund, under titeln:

Är detta en människa?

En folkbildningsaktion från ABF för att fokusera på och bidra till att befria Palestina, Israel och världen från ockupationen. Framtagen i samarbete med Ship to Gaza
Läs mer på ABFs hemsida

Det går bra att bara dyka upp, men ännu hellre vill vi att du anmäler dig till Anna :

anna.karin.elisabet.hedlund@gmail.com

Välkommen!

Bli medlem

Det kostar bara 100 kronor, eller 50 kronor för pensionärer, studenter och arbetslösa. Du kan betala direkt med kort eller via internetbank.

Bli medlem

Donationer

Donera direkt med kort eller via PayPal. Vi behöver alltid din hjälp för att fortsätta arbetet för ett Gaza utan blockad.

Donera pengar