Insamlingskampanj - Vi behöver ännu en båt snabbt!

Nyhet Skapad 18/9 2016 kl 18:29
 

Crowd funding för nytt hopp

Efter en utförlig besiktning kan vi nu konstatera att Amal-Hoppet, det ena av de två fartyg som utgör Women’s Boat to Gaza, inte kommer att kunna delta i aktionen. Hoppet lever dock vidare om att hennes systerfartyg Zaytouna-Oliven inte skall behöva utmana blockaden ensam och att samtliga delegater som ställt upp skall kunna delta. Därför startar Ship to Gaza Sverige nu en så kallad global crowd funding–kampanj för att samla in de kompletterande medel som behövs för att vi skall kunna köpa ytterligare en båt. För att det skall vara genomförbart måste vi samla in 55 000 euro före fredagen den 23/9. Det är givetvis en stor utmaning. Om försöket inte lyckas så tillfaller de insamlade medlen Ship to Gaza Sverige och kommer att användas för att finansiera framtida aktioner mot blockaden av Gazaremsan. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Vi behöver också hjälp med att sprida budskapet, så dela och sprid detta till alla som kan tänkas vilja bidra.

Bli medlem

Det kostar bara 100 kronor, eller 50 kronor för pensionärer, studenter och arbetslösa. Du kan betala direkt med kort eller via internetbank.

Bli medlem

Donationer

Donera direkt med kort eller via PayPal. Vi behöver alltid din hjälp för att fortsätta arbetet för ett Gaza utan blockad.

Donera pengar