Göteborg: möte med Charlie Andreasson

Nyhet Göteborg Skapad 9/12 2014 kl 20:52
 
Ship to Gaza Göteborg anordnade den fjärde december ett välbesökt möte med Charlie Andreasson, som berättade om sitt år i Gaza, om iordningställandet av Gaza Ark och om Israels överfall på Gaza i somras.  
 
35 intresserade åhörare, de flesta nya bekantskaper, ställde många frågor om situationen för palestinierna i Gaza idag, om möjligheterna för att bryta blockaden och om den nya flottiljen. Charlies direktrapportering och engagerade svar drog med sig publiken till diskussion såväl om grundläggande frågor om Palestina-Israel som vad vi som aktivister här kan bidra med för att uppnå fred.
 
Stärkta av detta beslutade Göteborgsgruppen att starta en studiecirkel under våren med start torsd 22 januari kl 18 på Lagerhuset. Anmälan till evbe87@yahoo.se 

Bli medlem

Det kostar bara 100 kronor, eller 50 kronor för pensionärer, studenter och arbetslösa. Du kan betala direkt med kort eller via internetbank.

Bli medlem

Donationer

Donera direkt med kort eller via PayPal. Vi behöver alltid din hjälp för att fortsätta arbetet för ett Gaza utan blockad.

Donera pengar