Göteborg

 

Varannan vecka har Ship to Gaza Göteborg medlemsmöten.

Dessa möten sker alltid måndagar jämna veckor, på Lagerhuset, Heurlins plats 1, 1 trappa upp kl.18:00

Välkomna!

Kontakt

Kontakta Göteborgs lokalgrupp

E-postlista

Prenumerera på Ship to Gaza - Göteborg
E-post:  
Gå till den här gruppen

Aktuellt från gruppen

Kalendarium Missa inte när Ship to Gazas båtar kommer till Göteborg. Tal och underhållning kl 14 och grill kl 17. Vi bjuder på sallader, ta med dryck och något att lägga på grillen.  Plats: Jussi Björlings plats, gästhamnen vid operan (Lilla Bommen).   Dela och bjud in till eventet på facebook:
Nyhet Dragning har skett i Ship to Gazas konstlotteri 2016. Här är de vinnande lotterna. Har du en vinnande lott kontakta v.cavallini@gmail.com för att få ut din vinst. 1a draget nr: Ljusblå/vit 80Väljer konstverk först
Kalendarium Bussen har anlänt. Bussen skall genomgå reparationer innan besiktning. Finns det tips på billiga verkstadslösningar är det varmt välkommet. Alla som vill hjälpa till, ta kontakt med göteborgs lokalgrupp. Det kommer att finnas flera arbetsgrupper kring bussen.
Kalendarium Ship to Gaza håller bokbord på Järntorget som centralpunkt och för att hämta material. Bemannas från kl 10. Avslutas beroende på bl.a. väder, kom gärna förbi och hör om den nya kampanjen eller fråga hur du kan hjälpa till!
Kalendarium I KVINNODAGEN 8 mars deltog vi med flygbladsutdelning och Ann Ighe som konferensier, Ann talade också om vår nya Fredom Flotilla-aktion Women`s Boat to Gaza. Det var eländigt kallt men detta till trots rikligt med deltagare i den traditionella marschen. 
Kalendarium Gala för Gaza på Musikens Hus den 25 januari blev en stor succé med närmare 400 betalande gäster och många som fick vända i dörren.
Kalendarium Lördagen den 23 januari höll Göteborgskören Motvals en konsert åt Ship to Gaza.
Kalendarium FILMFESTIVALEN i Göteborg detta år visade inte många filmer från Mellanöstern. Men Bo Harringers "Även de döda har ett namn" hade en visning även i år.
Kalendarium Varför sköljer en våg av knivdåd över Israel och varför utsätts palestinierna för en allt mer aggressiv ockupationsmakt?
Nyhet Vinnande nummer är: 81 88 Vinnare nummer 1 har möjlighet att välja vinst först - och ombeds höra av sig till Virginia Cavallini (tel. 0704-95 14 97) senast den 31 juli. Priserna ser ni på bilderna här nedan.
Kalendarium Körerna Spartacus och Motvals sjunger för Ship to Gaza på Marx-Engelshuset den 25 april. Anmälan till konsert@motvals.se senast onsdag 22 april. Se affisch för detaljer.
Kalendarium Boka in söndagen den 5 april på Pustervik!
Kalendarium Kalle Ohlsson berättar om sin resa till Västbanken, Palestina, i november 2014. Han skriver:Hur är det att leva under ockupation och en allt mer utpräglad apartheidstat? Vad säger internationell rätt?
Nyhet Ship to Gaza Göteborg hade en väldigt lyckad insamling under Göteborgs filmfestival.
Nyhet Ship to Gaza Göteborg anordnade den fjärde december ett välbesökt möte med Charlie Andreasson, som berättade om sitt år i Gaza, om iordningställandet av Gaza Ark och om Israels överfall på Gaza i somras.    

Pages