Stockholm

 

Vi har regelbundna möten och kommer våren 2015 att starta studiecirkel om Palestina ”Är detta en människa?” tillsammans med ABF. Om du är intresserad av att engagera dig eller vill delta i cirkeln så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Studiecirkelmaterialet kan du hitta här på vår hemsida; Är detta en människa?

Kontakta oss genom länken nedan eller ring vår kontaktperson Kerstin Thornberg tel  070 2900440

Kontakta Stockholms Lokalgrupp

Aktuellt från gruppen

Välbesökt seminarium
Nyhet Lördagen den 22 november var det Socialistiskt Forum på ABF huset i Stockholm. Det var väldigt välbesökt med många intressanta programpunkter.Ship to Gaza har ett välbesökt seminarium med titeln "Solidaritetsarbete medan bomberna faller – om solidaritet med Gazas folk"
Kalendarium Vad betyder solidaritetsarbetet för Gazas instängda befolkning? Hur kan solidaritetsarbetet utvecklas? När åker nästa flottilj? Vad hände med Gazas Ark och varorna?
Kalendarium Diskussioner och information mellan filmerna. Bokbord, mat och fika! OBS: ta med kontanter. Vissa programpunkter är på engelska Preliminärt program för filmfestivalen:
Kalendarium Välkomna till våra seminarierABF-huset, SveavägenVi har också bokbord, insamling och flygblad. Hör av dig om du kan hjälpa till.  11.15–12.15 Den nya solidaritetsrörelsen – Exemplet Ship to Gaza