Published at: https://shiptogaza.se/sv/st%C3%B6d-ship-gaza/engagera-dig
Date: 2012-11-15 - Printed at: 2022-01-24 14:06
Copyrights: Ship to Gaza (Sweden), 2022

Engagera dig

På grund av Covid19, kan inte organisationen anordna fysiska aktiviteter, men vi träffas digitalt och planerar för nästa aktion så snart situtationen tillåter det.
Ship to Gaza är en gräsrotsrörelse som engagerar människor från världens alla hörn och från alla samhällsgrupper. Vi enas i vår starka vilja att blockaden av Gaza ska brytas.
Vi behöver alltid bli fler - vi behöver alltid din hjälp. Läs nedan om hur du kan engagera dig inom organisationen.
 

BLI INFORMERAD! På hemsidan publiceras nyheter fortlöpande - alla kommer inte med på framsidan, så följ med på Nyhetssidan [1]. Vi har ständigt återkommande frågor som vi ger svar på, se 10 vanliga påståenden [2]. Media är viktigt för oss, och den information vi samlar i vårt Pressrum [3] är viktigt för alla.  

Lokalgrupperna [4] har olika arrangemang som publiceras i Kalendariet [5], där kan du se vad som händer runt om i Sverige. Är du sugen på än mer information finns flera e-postlistor [6] du kan gå med i, även några som lokalgrupperna driver. Det finns också en nationell facebook-grupp [7], och många av lokalgrupperna har det också.

STÖD OSS - BLI MEDLEM! bli medlem [8], det kostar bara 100 kr. Du får då också möjlighet att delta i de nationella möten som anordnas emellanåt. Där har du möjlighet att träffa engagerade från hela landet!


 

BLI AKTIV! Genom ett medlemsbrev, hemsidan, e-postlistor [6] och Ship to Gazas Facebook sida får du information vad som är på gång i landet, och därmed var du kan komma med och delta. Du kan också nå lokalgrupperna på vår kontaktsida [9] - finns det ingen grupp på din ort kan du starta en, kontakta föreningen genom kontaktsidan. I organisationen finns det på natinell nivå olika arbetsgrupper [10] som du kan kontakta om du har en specialkompetens du vill bidra med.  Du och dina vänner kan också börja på egen hand genom att använda Materialsidan [11] - där kan ni skriva ut flyers att dela ut, använda banners på er hemsida och mycket annat!