Published at: https://shiptogaza.se/sv/st%C3%B6d-ship-gaza/engagera-dig
Date: 2012-11-15 - Printed at: 2021-01-21 21:48
Copyrights: Ship to Gaza (Sweden), 2021

Engagera dig

Ship to Gaza är en gräsrotsrörelse som engagerar människor från världens alla hörn och från alla samhällsgrupper. Vi enas i vår starka vilja att blockaden av Gaza ska brytas. Vi behöver alltid bli fler - vi behöver alltid din hjälp. Läs nedan om hur du kan engagera dig inom organisationen.

1

Bli informerad!

På hemsidan publiceras nyheter fortlöpande - alla kommer inte med på framsidan, så följ med på Nyhetssidan [1]. Vi har ständigt återkommande frågor som vi ger svar på, se 10 vanliga påståenden [2]. Media är viktigt för oss, och den information vi samlar i vårt Pressrum [3] är viktigt för alla.  

Lokalgrupperna [4] har olika arrangemang som publiceras i Kalendariet [5], där kan du se vad som händer runt om i Sverige. Är du sugen på än mer information finns flera e-postlistor [6] du kan gå med i, även några som lokalgrupperna driver. Det finns också en nationell facebook-grupp [7], och många av lokalgrupperna har det också.

2

Bli medlem!

Stöd oss genom att bli medlem [8], det kostar bara 100 kr. Du får då också möjlighet att delta i de nationella möten som anordnas emellanåt. Där har du möjlighet att träffa engagerade från hela landet!

3

Bli aktiv!

Genom hemsidans kalendarium [5], e-postlistor [6] och facebookgrupper får du information vad som är på gång i landet, och därmed var du kan komma med och delta. Du kan också nå lokalgrupperna på vår kontaktsida [9] - finns det ingen grupp på din ort kan du starta en, kontakta föreningen genom kontaktsidan. I organisationen finns det på natinell nivå olika arbetsgrupper [10] som du kan kontakta om du har en specialkompetens du vill bidra med.  Du och dina vänner kan också börja på egen hand genom att använda Materialsidan [11] - där kan ni skriva ut flyers att dela ut, använda banners på er hemsida och mycket annat!